Integrirani komarnik v roleti:

Danes novejša okna z novimi načini in sistemi zapiranja tesnijo veliko bolje in se prezračevanje z izdatnim odpiranjem oken priporoča pogosteje kot včasih.

S komarniki na oknu ali vratih boste varni pred vsemi vrstami mrčesa in insekti podnevi in ponoči. Rešitev je trajna, ne potrebuje vzdrževanja in kar je pomembno je tudi, da je okolju prijazna saj kemične sestave insekticidov škodujejo Vam in naravi.

V vse roletne sisteme je možno vgraditi rolo komarnike. Prednost vgrajenih komarnikov v roletni kaseti je, da se zvijejo v kaseto, ko jih ne potrebujete. Dvignjeni so neopazni in zaščiteni do naslednje uporabe. Na oknih ki jih običajno odpirate za zračenje so nepogrešljivi.

Zaščitite svojo družini pred piki komarjev.

komarniki  ROLETA S KOMARNIKOM

 

Dimenzija roletne škatle se v kombinaciji s komarnikom poveča za 2 cm.

– kaseta za okna običajnih višin: 16,5 x 16,5 cm

– kaseta za vrata običajnih višin: 18 x 18 cm

 

Ogrodje komarnika je izdelano iz ekstrudiranega aluminija, zato ne rjavi, ne zbledi in je na voljo v beli, rjavi ali srebrni barvi brez doplačila. S prašnim barvanjem v RAL barvnem sistemu, ogrodje komarnika lahko prilagodimo na vsako drugo barvo.

ral_lestvica_bortega

Mrežica komarnika je izdelana iz posebnih steklenih vlaken, zato je izredno močna, UV stabilna, optimalno napeta in odporna na vremenske vplive, na voljo pa je več vrst materialov za mrežico.

material-mreže-komarnik-Bortega

Ker so prašno barvani nikoli ne potrebujejo ponovnega barvanja. Mrežica je izdelana iz kakovostnih steklenih vlaken, ki zagotavljajo, da je mrežica stabilna, optimalno napeta in odporna na vremenske vplive.

 

 Upravljanje s “klik” zaskočnim sistemom: Rolo komarnik s Klik zaskočnim sistemom dvignemo s pritiskom na zaključno letev in sprostimo mrežo komarnika iz spodnjega položaja. Mreža se elegantno zvije v kaseto zaradi vzmeti v osovini na katero se navija mreža. Komarnik izvlečemo iz roletne škatle s potegom do spodnje pozicije, ščetine v vodilih in zaključni zaskočni letvi pa povsem preprečijo vdor insektom in je nepogrešljiv pripomoček poletnih noči.

 

myggnat_traryd211