Dobrodošli pri Bortegi

Trudimo se, da Vaše želje s strokovnimi rešitvami spreminjamo v realnost s strategijo: Samo zadovoljni kupec je reklama v naprej.

Našim strankam ne nudimo zgolj nakupa, temveč pomagamo s svetovanjem. Po potrebi v proces dela vključimo tudi dodatne strokovne sodelavce (mojstre, arhitekte, projektante …). Ponujamo možnost po meri izdelanega senčila in ustrezno montažo. V sodelovanju z našimi partnerji, kot so Inoutic, Izoplast, Medle, Grenteq, Somfy, Nice, Elero, Bat, Pratic, Couliese in Shadelab, nudimo unikatne rešitve in vso podporo pri servisiranju naših strank.

Kdo smo

Smo mlado, pač za današnji čas preudarno rastoče podjetje, ki s svojim znanjem, izkušnjami in profesionalnim odnosom sprejemamo vse izzive, ki nam jih ponuja trg. Naše storitve izvaja usposobljen in motiviran tim, ki ves čas išče nove, boljše in ugodnejše rešitve za naročnike. Začetki segajo v devetdeseta leta ko smo se s kasnejšimi sodelavci brusili v enem od vodilnih roletarskih podjetij pod rokami pionirjev senčilarskega foha. Leta 2006, ko smo samo s predhodnim znanjem in nekaj osnovnega orodja zagrizli v samostojno senčilarsko pot, smo individualnim montažam kmalu dodali izdelavo rolet in komarnikov, kasneje pa še dobavo in montažo PVC oken in vrat. Svoje stranke spreminjamo v zadovoljne uporabnike naših proizvodov.
Smisel opravljanja naše dejavnosti je stik z novostmi in hitro prilagajanje potrebam na trgu.Naša največja konkurenčna prednost je v celostnem pristopu tako do kupca, kot do izvedbe storitev, pa naj si bodo to zahtevna elektro priprava za pametno inštalacijo ali pa pleskarska dela po menjavi stavbnega pohištva
Ves čas spremljamo novosti in trende s področja razvoja novih materialov, tehnologij in pristopov, da strankam lahko ponudimo največ za predviden denarni vložek.
Brez drobnega tiska in zahrbtnih besednih zvez skušamo tudi najbolj preprostim ljudem osvetliti najzahtevnejše podrobnosti in racionalno svetovati. Želimo, da naše stranke z zagotovostjo trdijo, da smo z našimi produkti, storitvami in ceno primeren izvajalec tudi za njihove najboljše prijatelje.

Obseg dela:

Izdelava rolet in komarnikov 70
Montaža oken in senčil 40
Dobava in montaža ostalih senčil 20

Podatki o podjetju

  • Dolgi naziv PRS: IZDELOVANJE IN MONTAŽA SENČIL BORTEGA BORIS ČEBULJ S.P.
  • Kratki naziv : Bortega boris Čebulj s.p.
  • Naslov: Suhadole 8 b 1218 Komenda
  • Davčna številka: SI65923987
  • Davčni zavezanec: DA
  • Matična številka : 3115160000
  • Dejavnost TSmedia: Zaključna dela v gradbeništvu
  • SKD: F43.290 – Drugo inštaliranje pri gradnjah
  • Konakt: Tel: 01 83 43 093, Mobi 041 326 229 e-pošta: info@bortega.si
  • Transakcijski račun: IBAN SI56 0230 1025 6038 450 (NLB d.d.)

Zaupajo nam:

Še en razlog več zakaj nam lahko zaupate tudi vi!

College students often struggle when it comes to selecting a topic for their college essays. Whether you’re just beginning your freshman or have been a student all of your life, you’ve probably struggled with this choice sooner or later. Fortunately, there essay writing is no shortage of essay subjects to choose from. It is possible to purchase article for college textbooks from many different online resources. College professors and educators will always have the need for well-written, compelling college essays. So, if you End up stuck when it comes time to choose a subject for the essay, think about the following: