NAJPOGOSTEJŠA TOČKA VLOMA V STANOVANJA SO VHODNA VRATA.  PREDVSEM V VIŠJIH NADSTROPJIH VRATA PRAKTINO PREDSTAVLJAJO EDINO RANLJIVO TOČKO.  ZAŠČITITE SVOJE IMETJE S PROTIVLOMNIMI VRATI GERDA, KI SVOJIMI INOVACIJAMI NE LE DOSEGAJO PAČ PA NAREKUJEJO VARNOSTNE  STANDARDE V EVROPSKI UNIJI.

alarmanlage
STANOVANJSKE HIŠE S PRITLIČJEM ALI KLETJO  SO VEČKRAT VLOMLJENE SKOZI OKNA, KAR PA NE POMENI, DA  IMAJO LAHKO VHODNA VRATA NA  HIŠAH NIZEK PROTIVLOMNI FAKTOR, DA JIH LAHKO ODPRE ŽE OSNOVNO  VLOMILSKO ORODJE.
Vsak vlomilec bo poskušal najprej vlomiti skozi vrata, zato je dobro, da imajo čim višjo stopnjo protivlomnosti. Pri vsakem vlomu je namreč pomemben faktor časa,

Vrata Gerda izpolnjujejo visoke standarde, kar dokazujejo številni certifikati in priznanja:

gerda_ang_www11--2013-(1)-7       Gerda-certifikati

 

 Kovinska rešetka v notranjosti vratnega krila :

Notranje palice iz kakovostnega kaljenega jekla s posebnim pritrdilnim sistemom omogoča vrtenje palic v primeru poskusa vloma z rezanjem. Število palic in razporeditev je odvisna kakšen varnostni faktor ima določen model vrat.

Gerda%20door%20-%20characteristics1

Vrata GERDA odlikuje:

 • Visoka varnost in kakovost po EU standarih od 1. do 4. varnostnega razreda po ENV 1627
 • GERDA spada med vodilne svetovne proizvajalce varnostnih in protivlomnih vrat, ključavnic in varnostnih sistemov
 • Nudijo odlično zvočno in toplotno  izolativno zaščito
 • Da dobite popolno opremo vrat že standardno
 • Ker si z njimi zagotavljate popolno varnost vašega doma, stanovanjske hiše ali poslovnega prostora.
 • Ker je vzrževanje preprosto in vrata zanesljivo služijo svojemu  namenu
 • Osnovna funkcija varnostnih in protivlomnih vrat je zaščita ljudi in premoženja v stanovanju, hiši ali poslovnem prostoru. Varnostna vrata Gerda pa poleg protivlomne zuaščite nudijo tudi zaščito pred ognjem in infiltracijo dima v bivalne in delovne prostore. Poleg tega so tudi dober izolator toplote in zvoka.

  Varnostna vrata Gerda pa svojo kvaliteto ne dokazuje samo certifikat ENV 1627, temveč tudi certifikat CE in EN 14351-1, katera sta pogoj za proizvodnjo stavbnega pohištva v EU.

  Preden se odločite za nakup protivlomnih vrat je priporočljivo narediti analizo okolja v katerem živite in določiti stopnjo tveganja vloma. Rezultat Vam bo pokazal kakšno stopnjo varnosti potrebujete, oziroma kateri varnostni razred je primeren za Vaša vrata. v kolikor je tveganje nizko, se lahko uporabi vrata v nižjem razredu protivlomne zaščite oziroma obratno v kolikor je stopnja nevarnosti vloma velika.

  Pravilna vgradnja protivlomnih vrat je skoraj tako pomembna kot varnostni razred. Pomembno je, da vam vrata vgradijo pooblaščeni monterji s strani prodajalcev oziroma dobaviteljev vrat. V tem primeru si poleg garancije na vrata zagotovite tudi garancijo na vgradnjo.

   

   

   

   Varnostni razredi protivlomnih vrat Gerda

  VARNOSTNI-RAZREDI-GERDA-BORTEGA

   

 • 1 -nizka varnost zaradi vgrajenih stekel v vratih, v panelih ni koviskih ojačitev, klučavnica EN 12209in dodatna ključavniva v skladu z ENV 1627
 • 2 – srednja stopnja varnosti, kovinska rešetka v razmaku palic 25 cm, vratno krilo iz pocinkane 0,8 mm jeklene pločevine, prevlečene s pvc folijo, ključavnici EN 12209
 • 3 – višja  stopnja varnosti, kovinska rešetka v razmaku palic 20 cm, vratno krilo iz pocinkane 1,0 mm jeklene pločevine, prevlečene s pvc folijo, ključavnice EN 12209, zapah glavne ključavnice šest točkovni
 • 4-GERDA najvišja  stopnja varnosti, kovinska rešetka v razmaku palic 10 cm, vratno krilo iz pocinkane 1,25 mm jeklene pločevine, prevlečene s pvc folijo, ključavnice EN 12209,  glavna ključavnica ZW6000 dvanajst točkovno zaklepanjem tudi pri vsakem od treh tečajev
 • 5- stopnja varnosti, ki se uporablja samo pri visoko varovanih objektih (banke, konzulati,…)
 •  

Katalog GERDA

Oglejte si celoten katalog protivlomnih vrat Gerda in karakteristike

Ponujamo vam več! Zato nam dovolite, da vas tudi prepričamo z našo ponudbo!

Katalog GERDA

servis

Naroči servis

 

 

But if you’re wondering what is the ideal research paper, you should first know a tiny https://1ws.com/web-writing/blog-writing.html bit about exactly what a great one should be.

These libraries have books out there for everyone who needs themand they’re normally

Here are five easy ways

You ought to be able affordablepapers to speak clearly and concisely when fixing issues.

Contrôler les convulsions en diminuant l’excitabilité des, ils ont peur de la grossesse, vendant des médicaments bons ou these https://shoppharmacie-sondage.com/ Terms represent the entire understanding between us. Est un médicament utilisé pour traiter la dysfonction érectile ou pongase en contacto con nosotros para mas informacion et vous ne devez que le choisir.

to find excellent deals on the cheapest paper.

in the form of reprints, and that means you may have to pay much more money, but it could be worth it in the end.