Project Description

Krilni komarnik – Amerika vrata

 

Krilni komarnik ima sistem odpiranja kot okno, namesto stekla v okvirju pa je vpeta mreža. Smer odpiranja je vedno na zunanjo stran. Še posebej primerni za prehode, ki se pogosteje uporabljajo, kot so terase in balkoni. Magnetni sistem na okvirju zadrži komarnik tesno zaprt tudi v močnem vetru ali prepihu. Možna je izvedba s tečajem s torzijsko vzmetjo ali brez. Vzmet v tečaju namesto Vas skrbi da komarnik samozapiralna vrata nikoli ne ostanejo odprta, še posebej primerna za prehode ko s polnimi rokami nimate možnosti za seboj komarnik takoj zapirati.

munds-fenster-insektenschutz-04 amerika_vrata

 

Okvir komarnika je izdelan iz aluminija. Zagotavlja dolgo življenjsko dobo, odporen proti koroziji in se ne krivi. Vsi alu deli so prašno barvani v beli, srebrni in čokoladno rjavi, po želji pa barvni odtenek prilagodimo v vsako barvo RAL barvnega spektra.

Mrežica komarnika je izdelana iz steklenih vlaken, zato je izredno močna, optimalno napeta in odporna na vremenske vplive, na voljo pa je več vrst materialov za mrežico.

ral_lestvica_bortega material-mreže-komarnik-Bortega

Mrežica komarnika je izdelana iz posebnih steklenih vlaken, ki zagotavljajo, da je mrežica izredno močna, stabilna, optimalno napeta in odporna na vremenske vplive, na voljo pa je več vrst materialov za mrežico.

krilni_komarnik_amerika_vrata_bortega

  • Samozapiralna komarnik vrata so najprimernejša rešitev za balkonska vrata, ki jih pogosto odpirate.
  • Samozapiralni mehanizem s torzijsko vzmetjo v pantih, komarnik vrata za vami samodejno zapre.
  • magnet na okvirju komarnika in balkonskih vratih poskrbi da komarnik ostane zaprt v vetru in za tesno zapiranje
  • Možnost izvedbe do širine 120 cm
  • Barve okovja: bela, srebrna, čokoladnorjava, RAL barve po naročilu