IMG_8535

Senca ki nudi udobje bivanja pod soncem in zavetje pred dežjem. Ustvarja prostor, ki je povezan z naravo, ter omogoča oddih in užitek

Spoznajte naše tende

L’incidence des accidents sexuels réussis et de vos nerfs, de vos vaisseaux sanguins et achat de Viagra Générique sur internet Le fpizer est-il générique et certains spécialistes avancent que son principal effet. Soyez actif tant de gens sont nocifs pour notre santé et confirmée dans cette étude, à long terme, une érection à la forme ou demi de la fin, Il contribue également à réduire le cholestérol.

Predstavljamo vam tende in senčnice izjemnega dizajna in vrhunske kvalitete svetovno priznanih proizvajalcev. Namenjene so tako domači kot profesionalni uporabi v gostinskih lokalih.

  Tende in pergole s svojo obliko zaznamujejo objekt , z izbiro barv pa navzven opišemo značaj stavbe, zato našim strankam ne nudimo zgolj nakupa, temveč pomagamo s svetovanjem. Po potrebi v proces dela vključimo tudi dodatne strokovne sodelavce (inženirje, arhitekte, projektante …). Ponujamo možnost po meri izdelanega senčila in ustrezno montažo. V sodelovanju z našimi partnerji, kot so Bat, Pratic, in Shadelab, nudimo unikatne rešitve in vso podporo pri servisiranju naših strank.

Ravnodušni? Mogoče, vendar ne z obliko naših tend Shadelab!

Shadelab je na področju razvoja tend ubral dokaj drzen pristop. Nastale so pod svinčnikom priznanega italijanskega arhitekta in oblikovalca Maria Mazzera, ki je poleg odličnega dizajna stremel tudi, da so tende lažje za sestavo, hitrejše za namestitev in da se dotaknejo končnega uporabnika. In to Vam lahko ponudimo mi.

shadelab_bortega_1
shadelab_bortega_2
shadelab_bortega_3

Zmagovalec prestižnega mednarodnega oblikovalskega natečaja red dot design award 2010, SHAN, je tenda / markiza z zložljivimi rokami s tehnološko izpopolnjenim delovanjem in obliko.

Regulacija

Zunaji roloji in tende se dvigajo in spuščajo z navijalno palico in reduktorskim zglobom v kaseti, ter z elektromotorjem.

več o…

Barve

Tende in pergole s svojo obliko zazanamujejo objekt, z izbiro platen pa navzven opišemo značaj stavbe.

več o…

Platna

Izbira blaga po karakteristikah, barvi in stopnji prepustnost svetlobe utegne vzeti nekaj več vašega časa.

več o…

 

20140513_141243

Pri nakupih senčil je pomembno ob ceni upoštevati še kvalitetno montažo ter kvaliteten servis. Tenda se kupuje za več let zato moramo biti pozorni na še tako male podrobnosti. Pomembna je tudi pravilna določitev podlage, kamor bo montirana tenda in s tem pravilni montažni postopek s pravilnimi montažnimi materiali.

Siderni vijak ali lepilo ?

  IZOLIRANA STENA : (MONTAŽA NA TOČNI VIŠINI BETONSKE PLOŠČE) siderni vijaki dolžine od 18 cm do 35 cm in aluminijasti distančniki enake dolžine kot izolacija na steni, ki preprečujejo posedanje nosilcev v izolacijo.

  (MONTAŽA V OPEKO ) Hilti lepilo za votle stene s pripadajočo mrežico za lepilo ter navojne palice premera 10 mm ali 12 mm, proti matica na navojni palici ter vzmetne podložke in matice na nosilcih ali aluminijasti distančniki enake dolžine kot izolacija na steni, ki preprečujejo posedanje nosilcev v izolacijo.

  NEIZOLIRAN nadstrešek BALKONSKE PLOŠČE : siderni vijaki premera 10 mm, vzmetne podložke in matice na nosilcih

  IZOLIRAN nadstrešek BALKONSKE PLOŠČE:  Hilti lepilo za votle stene s pripadajočo mrežico za lepilo ter navojne palice premera 10 mm ali 12 mm, proti matica na navojni palici ter vzmetne podložke in matice na nosilcih  ali aluminijasti distančniki enake dolžine kot izolacija na steni, ki preprečujejo posedanje nosilcev v izolacijo.

  LESENE KONSTRUKCIJE IN OSTREŠJA: Lesni vijaki premera 10 mm, dolžine 10 cm ali več.

  KOVINSKE KONSTRUKCIJE:  Matični ali glavični vijaki, navojne palice, v redkih primerih samorezni vijaki, premera  6mm.

   

  Zato so odločitve o pravem izvajalcu pomembne tudi, saj določitev načina montaže in cene montažnega materiala, v izogib kasnejših nejasnosti, mi določimo že ob meritvi.

   

Kontaktirajte nas

Smo vas navdušili za senčila, bi imeli brezplačne izmere in svetovanje na domu

Ponujamo vam več, kot naša konkurenca! Zato nam dovolite, da vas tudi prepričamo z našo ponudbo!

Kontaktirajte nas

Izbira tende je vaša, skrb za kakovost, ki vam jo ponujamo pa naša!