Klasične tende z iztegljivimi rokami

Klasična tenda je osnovna izvedba tend z iztegljivimi rokami. Platno se navija na navojno cev, ki nima ohišja. Možna je vgradnja dodatne strešice za zaščito navitega platna. Klasične tende, ki so preveč dovršene da bi bile zaprte v kaseti.

 
SVET
Razmišljajte drugače. Razmišljajte kvadratno. Vrhunska predstava in ekstremen dizajn. To je SVET. Ta model ponuja najvišjo […]

Kasetne tende

Kasetne tende odlikuje izjemno dobra zaščita zložljivih rok, platna in elektromotorja kar podaljša življenjsko dobo tende in poskrbi za brezskrbno zagotavljanje sence. Elegantna in proti koroziji odporna aluminijasta kaseta zaprta ščiti platno in mehanske dele pred  padavinami, močnim vetrom ali umazanijo.
KUMO:
Kasetna tenda za dom, ki presega vse meje dizajna. EDINSTVENI stil BREZ vidnih vijakov […]

PERGO TENDE

PERGOLA – Tecnic STIL – PRATIC

Tecnic STIL je pergola izvirne estetike, v celoti iz aluminja in nerjavečega jekla.
Tecnic Stil je na voljo v različnih barvah, tako lahko podarite strukturi po vaših željah vaš osebni pečat. Vgrajena Tecnic tenda z vodoodpornim in močnim platnom vam omogoča ob vsakem letnem času in ob vsakem vremenu bivanje […]

Strešne tende in roloji

STREŠNA TENDA ali HORIZONTALNI ROLO:

Specialist pod steklom

Sončna svetloba je v vseh letnih časih je nekaj najlepšega, ki prostor spremeni v najljubšega.

Klasični zimski vrt, zastekljena veranda, loža ali pergola: rolo za zimski vrt pričara svetlejše, poletje pa s prijetnejše, hladnejše strani.

Strešna tenda je učinkovita zaščita pred vročino, saj preprečuje segrevanje stekla in prostora
Razmik med tkanino […]