Project Description

Inoutic Thermicco

 

1T
2T

lopov_vlomilec_protivlomna_okna

3TOsemkomorni pvc profil THERMICCO, z jekleno ojačitvijo za stabilnost okenskega profila. Debelina okenskega profila je 90 mm. Zvocna izolativnost (Rw) dvojnega termopan stekla je 32 dB in Vas že zadovoljivo varuje pred hrupom . Okna in vrata so serijsko zastekljena s TROJNIM steklom RX Warm 4-16 Argon-4-16Argon-4 LowE(44 mm)Ug=0,6 W/m2K. Zvocna izolativnost (Rw) trojnega stekla je 22 dB. Toplotna Izolativnost okenskega profila in stekla je 0,7 W/m2K. Steklo je polnjeno s toplotno izolativnim plinom Argon. Okovje Roto NT, z mikroventilacijskim sistemom zračenja (kljuka v poziciji 45 stopinj (med odprto in ventus pozicijo) pripre okensko krilo na distanco 5 mm, vendar je krilo še vedno zatakljeno). Roto NT je protivlomni varnostni sistem ki preprečuje nasilni dvig krila pri zaprtem oknu in sistem proti obračanju kljuke ko je okno odprto na nagib (ventus)

    Okna Thermico 90 predstavljajo novo generacijo oken na tržišču, ta 8-komorna okna z gradbeno globino 90 mm, niso samo privlačna na pogled, temveč tudi ekstremno varčna, saj vsebujejo standardno poleg 8komorne tehnologije, še trislojno zasteklitev z Ug=0,6 w/m2K in tri tesnila,. izpolnjujejo najvišje toplotne zahteve (koeficient toplotne prehodnosti 0,7 W/m2K – glede na standarde PN – EN 14351-1 in PN – EN ISO 10077 – 2:2007). Glavne prednosti okna Thermicco je kvalitetno izolativno steklo, ter oblika zunanjega dela okvira ki ni samo namen sodobnega izgleda pač pa je njegova vloga tudi protivlomna.

    Za okna eXtremo8 lahko prav gotovo rečemo,da so okna nove generacije. zaobljena zunanja linija med krilom in okvirjem ima poleg modernega izgleda tudi bolj napredno funkcijo. Namreč širok rob krila potegnjen čež rob okvirja ima veliko protivlomno funkcijo. skoraj nemogoče je katerokoli vlomilsko orodje zasaditi v režo krilo – okvir in z naviranjem nasilno odpreti zaprto okno. Poleg oblike profila je varnostna prepreka Gobasti zaklep ki preprečuje privzdiganje krila ter vzmetni zatič na okviru ki onemogoča obračanje kljuke ko je okno odprto na nagib (ventus)

     

5TVzmetni zatič
5
6

(Gobasti zaklep)

Roto NT je protivlomni varnostni sistem ki preprečuje nasilni dvig krila (gobasti zaklep) pri zaprtem oknu in sistem proti obracanju kljuke, ko je okno odprto na ventus.