Project Description

Kasetne tende odlikuje izjemno dobra zaščita zložljivih rok, platna in elektromotorja kar podaljša življenjsko dobo tende in poskrbi za brezskrbno zagotavljanje sence. Elegantna in proti koroziji odporna aluminijasta kaseta zaprta ščiti platno in mehanske dele pred  padavinami, močnim vetrom ali umazanijo.

KUMO:

Kasetna tenda za dom, ki presega vse meje dizajna. EDINSTVENI stil BREZ vidnih vijakov in PLASTIKE NA STRANSKIH POKROVIH. IZVIRNA, UPORABNA IN ELEGANTNA REŠITEV, KI JE USKLAJENA S KLASIČNO IN MODERNO ARHITEKTURO. KUMO je  izraz vitkega dizajna, brez vmesnih nosilcev.

Dimenzija : Do 5,5 metra širine in 3,5 metra iztega.

kasetne_tende_kumo_1 kasetne_tende_kumo_2

 

ikonc_5 ikonc_2 ikonc_1 ikonc_3 ikonc_4

Specifikacije

 

 

SHAN:

 

Zmagovalec prestižnega mednarodnega oblikovalskega natečaja red dot design award 2010, SHAN, je tenda / markiza z zložljivimi rokami s tehnološko izpopolnjenim delovanjem in obliko.
Nastala je pod svinčnikom priznanega italijanskega arhitekta in oblikovalca Maria Mazzera, SHAN pa izstopa po svoji obliki vzporednih cevi, kateri daje značaj ukrivljena površina, ki optično zniža prostornino in ustvari učinek več črt.
SHAN je bil preizkušen s strani TÜV Rheinland v razredu 2 odpornosti na veter on je patentiran v vseh državah članicah EU. Raztegne se ga do 4 m v globino, širok pa je 7 m v enojnem modulu, pri spajanju pa je mogoče pridobiti do 10 m z enim kosom blaga.
Funkcija DTS (sistem dinamičnega prevračanja) omogoča gladko odpiranje rok in pomaga pri popolnem ujemanju profilov med postopkom zapiranja, sistem DAT (vzvoj dinamične roke) pa preprečuje poškodbo blaga med odpiranjem in zapiranjem tende / markize. Posebno tesnilo za zadrževanje vode omogoča kaseti popolno pritrditev na steno z zaustavljanjem toka vode v primeru dežja. SHAN ima izključno certificirane italijanske vijake in je izdelan iz litega in ekstrudiranega aluminija, zaradi česar ga je mogoče v celoti reciklirati.

shan-aperta_grafite shan_konzoly markise-shan-seitenansicht

maxresdefault kasetne_tende_shan_2
Širok izbor barv konstrukcije, ki so na voljo – bela, siva, slonokoščene, grafitna, oksidiran titan, beli sobolj, srebrni sobolj in rja – skupaj z ujemanjem plastičnih delov nudi veliko prilagodljivost in omogoča prilagoditev tega modela tende / markize kateremu koli arhitekturnemu slogu. Sposobnost popolnega skladanja s sodobnimi in klasičnimi zgradbami je razlog, da je SHAN izbralo mnogo italijanskih in mednarodnih arhitektov ter oblikovalcev. SHAN je kasetna tenda / markiza, ki ga ni izumil še nihče.

 

 

Dimenzija : Do 7,2 metra širine in 4,1 metra iztega.

ikonc_2 ikonc_5 ikonc_1 ikonc_4 ikonc_3