Eden največjih krivcev za uhajanje toplote skozi stavbo je slabo izolacijsko stavbno pohištvo. To pomeni, da če želimo zmanjšati visoke stroške kurjave, je obvezna zamenjava dotrajanih oken z novimi. Kolikor prej bomo to storili, toliko več bomo imeli od tega. Torej najbolje je, da se za takšen korak odločimo čimprej.

So vaša okna že polnoletna?

So Vaša okna polnoletna? Je mogoče minilo že tri desetletja ali več od njihove vgradnje in preko zime ob zaprtih krilih občutite prehod hladnega zunanjega zraka v bivalne prostore? Potem ne odlašajte z menjavo oken. Adaptacije se lotite raje pred prihajočo zimo in jo ne prelagajte na naslednje leto. Sicer bo Vaš račun za kurjavo še eno zimsko sezono občutno večji.
  • Zamenjajte okna in privarčujte, zahtevajte svojo ponudbo!
  • Investicija v okna se povrne prej, kot investicija v kurjavo.
  • Z izbiro troslojnega stekla povečate zvočno in termično izolativnost.

Podjetje Inoutic je eden vodilnih proizvajalec sistemov za okenske profile v evropi, z več kot 50 letnimi izkušenjami na področju umetnih mas. Podjetje pokriva celotno verigo proizvodov za PVC okna iz umetnih mas, vrata, rolete, zimske vrtove in pročelja. Od osnutka, razvoja, do vbrizgavanja in oplemenitenja PVC proizvodov. (dodaj

2
INOUTIC_1
3
4

žaluzije, pliseje, roloji…
več o…
Pravilen izbor oken…
več o…
Več barv oken…
več o…
Izberite pravo steklo

več o…
Pravilno vzdrževanje pomeni prihranke.

več o…
Kvalitetna montaža vaše zadovoljstvo.

več o…

Vaša nova okna vas že čakajo pri nas, zato še danes stopite v stik z nami!

kdor varčuje pri Bortegi okna naročuje!!

The first point you ought to have a look at if writing a great research paper is to determine the

Although you may affordablepapers feel that you just wrote something as you truly wanted to compose an article, the reality is that will show up on your final draft, and this will damage your grade.

topic.