Project Description

Klasik notranje žaluzije

Hitra in čista montaža, preprosta regulacija, velik spekter barv in nizka cena. Zato so klasik notranje žaluzije najboljše razmerje med uporabnostjo in ceno.

 

Ko se odločate za notranja senčila, poleg stopnje zatemnitve  izbirate tudi dekorativno noto.  Prostor zahteva svetlobo brez bleščanja, zato je pomembna regulacija svetlobe, ki zaustavi prekomerne sončne žarke.

 

Klasik izvedba notranje žaluzije običajno zadovoljuje vse potrebe po praktični plati, preprosta regulacija s palico in dvigovanje z vrvico. Okrasna prekrivna maska pri IZO izvedbi žaluzij pa se še bolje prilagodi oknu in na pogled deluje kot celota. Ena komanda za regulacijo naklona lamel in dvigovanje naredi Izo izvedbo čisto in estetsko z manj balasta na okenskem okviru.

 

Montiramo jih tik ob steklo na zaključne letve okenskega krila, da se odpira istočasno z oknom ali pa so montirane na steno pred okensko odprtino kot  zavesa.

Količino svetlobe v prostoru reguliramo z obračanjem komandne palice in s tem spreminjamo naklon lamel, dvigamo in spuščamo pa jih z vrvico z zavoro pa jih zaustavimo v željenem položaju.

navadna_klasik_bortega

 

Zajetna barvna paleta Vas ne bo pustila ravnodušne. Kombiniranje z ostalimi barvami v prostoru je preprosto.