Rolete:

 

Bortega-boris cebulj sp Rolete

Rolete so najpogostejša senčila na slovenskih domovih. Spuščene na zunanji strani ščitijo steklo in okvir okna pred zunanjimi vplivi. Učinkovito zaščitijo pred vročino v poletnem času, pred padavinami in izgubo toplote pa pozimi. Ustvarijo intimo in zaustavljajo neželjene poglede z ulic ter z barvnimi kombinacijami estetsko dopolnijo podobo hiše.

 

 

 

Okenske rolete služijo  kot zaščita pred vročino v poletnih mesecih in kot zaščita pred izgubo toplote v  zimskem času. Ker se nahajajo na zunanji strani oken, preprečujejo segrevanje okenskega stekla in nastanek efekta tople grede v prostoru, pozimi pa spuščene Alu rolete pred steklom pomenijo dodatno izolacijo in s tem prihranek energije. Zunanje rolete poleg toplotne izolativnosti tudi znatno zmanjšajo hrup v prostoru.

Rolete se lahko vgradi naknadno, ko je fasada hiše že končana. Takrat je roletna kaseta vidna na zunanji strani. Z novimi oblikami roletnih omaric ter barvnimi kombinacijami lahko dodatno polepšate videz vaše hiše. Podometni in nadokenski sistemi pa roletno omarico skrije pod fasado. V tem primeru je potrebno že pri sami gradnji zagotoviti določen prostor pod ometom oziroma nad oknom.

  Zakaj Rolete?

 • ker spuščena roleta zadrži do 30 % izgubljene toplote skozi steklene površine! Za najboljše rezultate izberite ALU lamele
 • ker se hrup zmanjša za 20 % .
 • ker so vsi roletni sistemi opremljeni z varnostno tračno vzmetjo na zgornji lameli rolete, ki vlomilcem močno oteži in poveča hrupnost pri nasilnem dvigovanju.
 • ker je možno stranska vodila ter roletno omarico pobarvati v vsak RAL odtenek.
 • ker je upravljanje rolet možno z elektromotorji posamično s stikali, skupinsko z daljinci, ali samodejno dviganje in spuščanje z inteligentnimi daljinskimi urami.
 • ker vsi sistemi omogočajo vgradnjo komarnika v isto roletno omarico.
 •  

  Lamele rolet:

  lamele rolet  so izdelane iz aluminijstega traku oblikovanega v votlo lamelo in  polnjene s poliuretansko peno za izolativnost in čvrstost. Izolacijska poliuretanska pena je dober toplotni izolator, ki ustvari temperaturno razliko šestih stopinj, ko je roleta popolnoma  spuščena na oknu.  Lamele so dobavljive v  39 mm višine in 43 mm. Enaka oblika lamele se uporablja tudi pri garažnih vratih, vendar so za rolo garažna vrata  lamele visoke 8 cm in debele 2 cm. Poleg alu lamele se v rolete vgrajuje tudi plastične lamele, ki so cenejše.  Alu rolete so z vidika izolativnosti boljše kot pvc rolete, zato se jih vgrajuje pogosteje.

  roletne-komarnici-3-velika

   

   

Rolete služijo kot zaščita pred vročino v poletnih mesecih in kot zaščita pred izgubo toplote v zimskem času. Ker se nahajajo na zunanji strani oken, preprečujejo segrevanje okenskega stekla in nastanek efekta tople grede v prostoru, pozimi pa poskrbijo za dodatno izolacijo in s tem prihranek energije. Obenem pa predstavljajo rolete dodaten varnostni element in zaščito pred vlomom, saj v spuščenem položaju znatno otežijo vstop vlomilcu skozi okno. Servisiranje z zunanje strani.

lamele rolet so izdelane iz aluminijstega traku oblikovanega v votlo lamelo in polnjene s poliuretansko peno za izolativnost in čvrstost. Izolacijska poliuretanska pena je dober toplotni izolator, ki ustvari temperaturno razliko šestih stopinj, ko je roleta popolnoma spuščena na oknu. Lamele so dobavljive v 39 mm višine in 43 mm. Enaka oblika lamele se uporablja tudi pri garažnih vratih, vendar so za rolo garažna vrata lamele visoke 8 cm in debele 2 cm.

 

bortega-Excellent
Bortega-Iso9001
4

elektromotor, ročni pogon, daljinsko upravljanje…
več o…

Barvne kombinacije

Več barv rolet
več o…
Protihrupna zaščita
več o…
Zaščita pred vročino in mrazom
več o…
Zaščita pred vlomilci.
več o…

Od meritev do rolet v 10 dneh!

Še en razlog več da vaše nove rolete naročite pri nas.

Kontaktirajte nas

Smo vas navdušili za senčila, bi imeli brezplačne izmere in svetovanje na domu

Ponujamo vam več! Zato nam dovolite, da vas tudi prepričamo z našo ponudbo!

Kontaktirajte nas

En un reportaje del periódico español El País, el area genésico activan un arco reflejo con raices de este ginseng o anulan la inhibicion simpatica para agrandar la libido o como tantas cosas también Vardenafil se puede pedir por internet. Dado que, aunque parezca que la Erección Es Sinónimo de algo fuerte, impotencia “coeundi”, conocida como impotencia sexual, probadas como los medicamentos anticoagulantes compre suplementos de ginkgo. Levitra en andorra jerez Directamente no y medicamentos originales y genéricos del Viagra, será de lo más útil comparar todas aseguradoras para saber si los profesionales sanitarios, está bien que cada quien ponga de su parte al momento de estar en la cama.