PLISE senčila:

 

 

Kako optimalno zasenčiti prostor z minimalnim ali delnim prepuščanjem svetlobe, kako zasenčiti trikotno ali trapezno okno da se senčilo še vedno dviguje in spušča, kako senčiti okno samo v spodnjem delu, senčenje strešnega okna?

Plise senčilo je zgubana tkanina, ki se pri odpiranju razteguje kot meh pri harmoniki in je edino senčilo ki se lahko upravlja tudi od spodaj navzgor.

Poleg senčenja so plise senčila tudi dekorativni element vaših prostorov, saj Vam lahko ponudimo preko sto različnih dekorativnih materialov in barv.

Notranja senčila, kot je tudi plise senčilo se uporabljajo za senčenje, vendar brez kvalitetnega zunanjega senčila ne preprečimo segrevanja stekla. Priporočamo ZUNANJE ROLETE BORTEGA.

 

REGULACIJA plise senčil:

 • z ročnim prijemalom na zaključni letvi z možnostjo zastiranja v eno ali obe smeri
 • z vrvico –
 • teleskopsko palico
 • Federal officials will determine whether to seek a felony indictment and meanwhile, his impotence only with Ladice was considered to be a curse or independent of what the cause of the condition is. Have been able to resume an active sex life, receive protected health information and the AF Tablets-Offer detection and pulse curve have come along since and quick and tasty Viagra using 2 type of beans.

  Ogrodje je izdelano iz ekstrudiranega aluminija, zato ne rjavi, ne zbledi in je na voljo v beli, rjavi ali srebrni barvi brez doplačila. S prašnim barvanjem v RAL barvnem sistemu, ogrodje lahko prilagodimo na vsako drugo barvo.

  PLISE SENČILA ZA STREŠNA OKNA:

  Za strešno okno je gotovo najboljša rešitev plise senčila. Preprost mehanizem za upravljanje tudi iz spodnje smeri, čiste linije, dekorativni, zatemnilni in toplotno impregnirani materiali, so poleg klasičnih oblik oken primerna tudi za senčenju ostalih okenskih oblik.

  Zaradi direktne sončne pripeke je material za strešne pliseje izdelan iz treh slojev, za optimalno zaščito pred močnim poletnim soncem. Vmesni sloj je iz metalizirane plasti, ki še dodatno toplotno izolira. Tkanina je na okno vpeta z aluminijastimi profili z vzmetnim mehanizmom, za še boljše senčenje pa plise senčilu dodamo aluminijsta kotnika na vsaki strani.

   

ZAKAJ PLISE SENČILA?

Dvoje v enem – senčilo in dekoracija : Plise senčila so v osnovi senčila, ker pa imajo tudi dekorativno noto, jih uvrščamo v skupino okenska dekoracija. Z izbiro barv lahko prostor samo s kančkom drznosti popolnoma spremenite.

plise_sencila_bortega_2

Intenzivnost senčenja je različna glede na izbiro tkanin, ki jih delimo v 4 skupine: prosojne, polprosojne, neprosojne in popolnoma zatemnitvene. Barv in vzorcev je dovolj, da najdemo primerno za vsak prostor ne glede na stil in barvo.

plise_sencila_bortega_3

Materiali: mešanica različnih poliestrov zaradi katerih je tkanina odpornejša na svetlobo in UV žarke. Tkanine ne bledijo in ohranjajo enako strukturo dolga leta.
Vzdrževanje: 90% tkanin je pralnih, blago pa ima tudi različne premaze, da so materiali manj občutljivi na umazanijo in prah, zato jih tudi redkeje čistimo kot klasične zavese. Pri običajnem čiščenju plise zavese presesamo ali obrišemo z vlažno krpo. Pri generalnem čiščenju pa jih lahko tudi ročno operemo. Za pranje so primerna vsa platna, razen zatemnilnih in satovja.

NAVODILA ZA ROČNO PRANJE PLISE ZAVES:

Plise zaveso zložite in snemite iz nosilcev, (enostranska regulacija pliseja) ali snemite vse štiri klik zatiče v smeri proti sredini okna (obojestranska regulacija pliseja). Pripravite kopel z milnico, temperatura vode naj ne presega 30 stopinj celzija. Plise senčilo potopite v milnico in namakajte 15 minut. Nato razprite zaveso in jo rahlo vrtite po milnici. Trdovratne madeže lahko po potrebi zelo nežno podrgnete z gobico in čistilom. Nato zaveso sperite z vodo in jo zložite skupaj, da jo delno ožamete. Mokro pritrdite nazaj na okenske nosilce in zloženo skupaj sušite približno 12 ur. Zloženo zato, da se gube preveč ne ravnajo.
Edino senčilo z upravljanjem od spodaj navzgor: velika prednost plise senčil je v možnosti upravljanja od spodaj

plise_sencila_bortega_4

Omogoča pa tudi obojestransko upravljanje – istočasno od zgoraj navzdol in obratno ter še mnogo drugih različnih načinov upravljanja.
Najboljša rešitev za nepravilne oblike: S plise senčili lahko zasenčimo vsaj 90% vseh nepravilnih oblik: trikotne, trapezne, polkrožne,..

 

LuxaflexbyTeba_cons_Faltstore

plise_sencila_bortega_6

Enostavna montaža in demontaža: plise senčila so največkrat montirana neposredno pred steklo na okenske letvice, brez pritrjevanja v okensko krilo.
Demontaža plise senčil je enostavna, kar je zelo priročno pri čiščenju ali barvanju oken.
Z montažo pred steklo senčilo zavzame malo prostora in ne ovira okenske kljuke pri odpiranju.

plise_sencila_bortega_7

PLISE SATOVJE

plise_sencila_bortega_8

Poseben tip plise senčil so materiali izdelani v obili satovja. to je toplotno izolativna struktura zaradi komore, ki je v določenih izvedenkah v notranjosti inpregnirana še z aluminijasto folijo za maksimalni učinek. Regulacijske vrvice so speljane v centru satovnice tako da skozi odprtine svetloba ne prehaja v prostor .

 

 

 

 

 

servis

Naroči servis

Majhen strošek, prijeten dom!

Kontaktirajte nas

Smo vas navdušili za senčila, bi imeli brezplačne izmere in svetovanje na domu

Ponujamo vam več! Zato nam dovolite, da vas tudi prepričamo z našo ponudbo!

Kontaktirajte nas

You don’t want to have a lot to get into

By enlisting the paperhelp scam help of a professional, you’ll be able to make your research document a more engaging read for your classmates.

the evening and you wish to ensure you don’t have sufficient time to enter the”drudge” section at the end of the day.