Project Description

Notranje žaluzije so praktično, barvno raznoliko in cenovno ugodno senčilo. Izdelane  so iz kvalitetnih lesenih ali aluminijastih trakov in profilov. Se redko kvarijo in ne potrebujejo vzdrževanja. Lamele v širini 16, 25 in 50 mm, vam bodo z majhnim stroškom kvalitetno zasenčile in barvno popestrile prostor, saj ponujamo več kot 70 različnih odtenkov.

Kdo pravi da z malo denarja ni mogoče poudariti elegantnosti prostora?

Notranje žaluzije nudijo možnost regulacije svetlobe s spreminjanjem naklona lamel.

Zakaj notranje žaluzije ?

  • dobro razmerje med ceno in uporabnostjo
  • natančna regulacija svetlobe z naklonom lamel
  • zanesljivo delovanje brez vzdrževanja
  • barvne kombinacije v 70 različnih odtenkih
  • odpornost na vlago
  • možna montaža na trikotne, trapezne ali zaokrožene okenske oblike, vendar je dviganje mogoče samo v določenih primerih

 

IZVEDBE NOTRANJIH ŽALUZIJ:

Klasik  izvedba notranje žaluzije običajno zadovoljuje vse potrebe po praktični plati, vendar se okrasna prekrivna maska pri izo izvedbi žaluzij še bolje prilagodi oknu in na pogled deluje kot celota. Ena komanda za regulacijo naklona lamel in dvigovanje naredi Izo izvedbo čisto in estetsko z manj balasta na okenskem okviru.

 

Lamelne zavese

Lamelne zavese so enostavno in praktično senčilo, idealna izbira za poslovne prostore, uporabite pa jih lahko tudi v stanovanju. Sodijo med senčila, namenjene zasenčevanju srednjih in večjih steklenih površin. Vertikalni tekstilni trakovi so antistatični, zato se na njih ne nabira prah. Obešeni so na regulacijsko karniso montirano na strop ali steno, s potegom regulacijske vrvice pa spreminjamo naklon trakov in v prostoru ustvarimo  prijeten svetel ambient. Trakovi so dobavljivi v treh dimenzijah: 64 mm, 89 mm in 127 mm. Manjša ko je površina ki jo želite zasenčiti, ožje trakove priporočamo.

Panelne zavese

PANELNE ZAVESE Nizozemskega proizvajalca Coulesse predstavljajo sinonim dovršenega senčila za večje steklene površine; drsna vrata, panoramska okna, steklene stene. Trakovi so široki od 30 cm naprej in običajno razdeljeni vsaj v dva trakova, in so večkrat v različnih barvnih tonih. Trakovi so vpeti v večtirne karnise in se premikajo levo desno z ročnim potegom  ali pa  zaporedno potegnemo celo kaskado s palico. za težje dostopne panelne zavese uporabimo elektromotor.

Plise senčila

Kako optimalno zasenčiti prostor z minimalnim ali delnim prepuščanjem svetlobe,  kako zasenčiti trikotno ali trapezno okno da se senčilo še vedno dviguje in spušča, kako senčiti okno samo v spodnjem delu,  senčenje strešnega okna?

Plise senčilo je zgubana tkanina, ki se pri odpiranju razteguje kot meh pri harmoniki in je edino senčilo ki lahko zastira od spodaj navzgor.